Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

U kan uw tuinonderhoud ook uitbesteden aan ons! Wij werken namelijk graag in de tuin en voorzien uw tuin graag van een nieuwe look. Het onkruid uit de tuin zorgt er al voor dat uw tuin er weer als nieuw uitziet. Het is daarnaast ook belangrijk dat uw tuin goed wordt bijgehouden, wat dacht u van het snoeiwerk? Als u zelf een drukke baan heeft, dan heeft u misschien geen tijd om zelf de boeken in te duiken om te kijken wanneer uw tuin weer nodig gesnoeid moet worden.

Daarom kunt u het onderhoud aan de tuin nu aan ons uitbesteden. Wij, van Aasek Tuinen, zorgen er graag voor dat uw tuin er weer mooi bij staat wanneer u thuis komt van een lange dag werken. U kunt dan lekker in de tuin gaan zitten en genieten van een mooie afgewerkte tuin.

Misschien wilt u ook graag dat wij het gras voor u maaien, het onkruid wieden en de bomen op tijd komen snoeien? Ook dit kan u aan ons overlaten. Wij komen dan een aantal keer per jaar bij u om de tuin te onderhouden. Wij weten namelijk precies wanneer de beste snoeimaand is. In deze maand komen wij dan ook graag uw tuin weer zomer- of winterklaar maken. Bent u geinteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Dan wordt het tijd dat u in contact gaat komen met ons. Er zijn verschillende mogelijkheden welke u hiervoor kunt gebruiken.

Wilt u gebruik maken van onze diensten en wilt u graag dat wij uw tuin komen onderhouden? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@aasek-tuinen.be. U kan er ook voor kiezen om ons te bellen via nummer 0494-788270. Wij staan u graag te woord, ook als u vragen heeft over wanneer het onderhoud het beste plaats kan vinden.