Tuinaanleg

Tuinaanleg
Passioneel &
Kwalitatie.

Tuinaanleg kan een hele klus zijn. Zeker wanneer u graag een vrolijke tuin wilt hebben waar elke maand wel weer nieuwe planten en bloemen in bloei staan. U dient te weten wanneer welke planten bloeien en wanneer deze gesnoeid moeten worden om het beste resultaat te behouden. Maar nu de vraag, heeft u hier interesse in en heeft u hier de tijd voor?

Vaak is tuinaanlegwel een leuke klus, maar gaat hier uiteindelijk meer tijd inzitten dan u denkt. Is dat bij u ook het geval? Dan is hier de oplossing.

Wij van Aasek Tuinen kunnen namelijk uw tuin in een paar dagen tijd komen aanleggen. Als u uw wensen door geeft zorgen wij er voor dat u binnen enkele dagen een prachtige tuin heeft. Daarnaast kijken wij er naar welke planten veel zon nodig hebben en hoe de stand van de zon in uw achtertuin of voortuin is.

Dit zijn namelijk allemaal aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Gelukkig kunnen wij u vertellen welke planten geschikt zijn voor uw tuin en welke onderhoudswerkzaamheden hierbij horen. Ook de onderhoudswerkzaamheden kunt u uiteraard door ons uit laten voeren. Kijk voor meer informatie bij het kopje onderhoud.

Wilt u gebruik maken van onze diensten en wilt u graag dat wij uw tuin komen aanleggen? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@aasek-tuinen.be. U kunt er ook voor kiezen om ons te bellen via nummer 0494-788270. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw tuin opnieuw aan te leggen. Aasek Tuinen kan er voor zorgen dat u uw droom tuin werkelijkheid wordt en zeker niet onbelangrijk, ook binnen handbereik ligt.

  • Onze planten voor uw tuinaanleg worden besteld bij de betere plantenkwekers in de omgeving.

Enkele topkwaliteit materialen & producten

Onze manier van werken:

Het is belangrijk dat we met klanten op dezelfde golflengte zitten, hiervoor werken we graag volgens deze methode:

Per telefoon of op locatie

Het eerste contact kan per telefoon gehouden worden , hierna kunnen we kijken of bezoek op locatie aan de orde is om beter inzicht te krijgen.
Awesome Image

Een correcte prijs & afspraken worden zorgvuldig gemaakt.

Zowel voor onze klanten als voor ons zelf is het van uiterst belang een goede afspraak te hebben naar het kostenplaatje, zo zal je achteraf ook nooit voor verassingen komen te staan.
Awesome Image

Yes ! We gaan voor je aan de slag

Na goedkeuring & voorschot van de offerte gaan we zo spoedig mogelijk voor je aan het werk.
Awesome Image