Klinkerwerken

Klinkerwerken

Uw oprit aanleggen is een hele klus. Waar haalt u de tijd vandaan en misschien kunt u het lichamelijk niet goed meer aan. Dan wordt het tijd om hulp in te schakelen. Deze hulp kunt u hier vinden, want wij nemen graag het werk van u over. Klinkerwerken is een van onze specialiteiten en helpen u hier graag met verder.

U wil een nieuwe oprit aanleggen of u wil een terras aanleggen waar u ‘s avonds nog vele uurtjes op kan doorbrengen, het kan allemaal. U kan uw wensen doorgeven aan ons en wij kijken wanneer wij uw wensen kunnen waarmaken. Wij werken niet met wachtlijsten, wanneer u graag op een bepaald tijdstip uw geplande werken wil laten uitvoeren, neem contact met ons op en wij kijken wanneer wij dit voor u kunnen verwezenlijken.

Wij zorgen er voor dat u geen zware werkzaamheden hoeft te verrichten, want alle werkzaamheden welke komen kijken bij het aanleggen van klinkerwerken doen wij voor u. Wij zorgen er voor dat de klinkers bij u komen te liggen, wij zorgen voor een kruiwagen en al het andere gereedschap welke wij nodig hebben om het project te doen slagen. Al het afval nemen we weer mee, dus u heeft nergens omkijken naar. U kan wanneer wij klaar zijn lekker gaan genieten van een nieuwe oprit, een nieuw terras of welke klinkerwerkzaamheden u ook voor ons heeft liggen.

Wil u een ervaren klinkerlegger inroepen, aarzel niet om ons te contacten. U kan een e-mail sturen naar info@aasek-tuinen.be. U kan er ook voor kiezen om ons te bellen via nummer 0494-788270. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en hopen dat wij u binnenkort verder kunnen helpen.

Voor het leveren van de materialen van onze klinkerwerken doen wij beroep op onze partner Bouwmaterialen Van Herck. Voor de keuze van klinkers en tegels, kan u altijd een kijkje nemen op hun website www.bouwmaterialen-vanherck.be

Stone & Style